Wij zijn een levendige gemeenschap. Samen met onze parochiepriesters, Guy De Keersmaecker en Kris Van den Bossche, behartigen wij het pastorale beleid van de parochie. Als parochieploeg komen wij maandelijks samen. Ideeën en suggesties zijn altijd welkom! Laat ze ons weten.

De ploeg van de Catharinaparochie bestaat uit:

• de verantwoordelijke priesters:

- Idris Emlek, priester voor de Chaldeeuwse gemeenschap (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

- Suleyman Öz, priester van de Chaldeeuwse gemeenschap (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

• de leden van de  parochieploeg:

Eddy Van den Eynde

Celine Ceulemans