Op zaterdag:

• 16.00 uur Sint-Pieter-en-Paul (De viering van Sint-Jan wordt tijdelijk verplaatst naar Sint-Pieter omwille van de restauratiewerken)
  • 17.00 uur Leliëndaal (Jezuïetenkerk - Bruul)
  • 17.30 uur Sint-Libertus (de eerste, derde en eventueel vijfde zaterdag van de maand)
  • 17.30 uur Onze-Lieve-Vrouw van Bijstand (Walem) (de tweede en vierde zaterdag van de maand)

Op zondag:

• 09.15 uur Heilig Kruis
  • 10.30 uur Sint-Rombout (met kinderwoorddienst)
  • 10.30 uur Sint-Pieter-en-Paul (wegens renovatiewerken in Sint-Katelijne) (Mis voor de Chaldeeuws-christelijke gemeenschap)
  • 11.30 uur Leliëndaal (Jezuïetenkerk - Bruul)
  • 12.00 uur Sint-Libertus (Mis voor de Chaldeeuws-christelijke gemeenschap)

De weg naar God doorheen de stilte

Elke zaterdag is er gelegenheid tot aanbidding in de Eucharistische Kapel in de zijbeuk van de kathedraal: vanaf de kapittelmis (om 9.00 uur) tot 12.00 uur.

Aansluitend volgt het Getijdengebed van 12.00 uur tot 12.45 uur: We bidden het Gebed van de Kerk met psalmen, met een schriftlezing en met een tekst van een geestelijke schrijver.