Mechelen Catharinaparochie

Wij zijn een levendige gemeenschap. Samen met onze parochiepriesters, Guy De Keersmaecker en Kris Van den Bossche, behartigen wij het pastorale beleid van de parochie. Als parochieploeg komen wij maandelijks samen. Ideeën en suggesties zijn altijd welkom! Laat ze ons weten.

 

De ploeg van de Catharinaparochie bestaat uit:

  • de verantwoordelijke priesters:

- Guy De Keersmaecker, pastoor (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

- Kris Van den Bossche, medepastoor (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

- Idris Emlek, priester voor de Chaldeeuwse gemeenschap (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

- Suleyman Öz, priester van de Chaldeeuwse gemeenschap (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  • de leden van de  parochieploeg:

Marieke Ruelens-Vandrepo (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Els Van Beersel-Verstraeten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

André De Haes (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Jos Tournaye (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Nicole Christiaenssens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Frank Van hoogenbemt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Christiane Van San (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Ann Vleminckx (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Louis Apers, diaken (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Eddy Van den Eynde

Celine Ceulemans

Joke Venken (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Désiré Meel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Erna Seghers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)