Keuze van de kerk

Kies eerst de kerk, de datum en het uur waarvoor u een misintentie wil aanvragen.  Een overzicht van alle missen vindt U in de lijsten: Weekendvieringen en/of Weekvieringen.

Aanvraag

Eeen aanvraag kan in de kerk van uw lokale geloofsgemeenschap voor of na een weekend- of weekviering of via het Pastoraal Contact, tel. 015 27 19 90 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u achteraf correcties aan uw aanvraag wenst aan te brengen dan kan dat via de lokale verantwoordelijke of via het Pastoraal Contact (015 27 19 90 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Parochieblad

De misintentie zal in het parochieblad verschijnen indien de aanvraag 3 weken op voorhand gebeurt..

Misintentie: 15,- euro per intentie

Dat kan aan de lokale verantwoordelijke of met een overschrijving naar:

vzw VPW Dekenaat Mechelen, 1521P

BE18 7330 2035 4165 (BIC: KRED BEBB)

Met vermelding 'Misintentie voor ...' + kerk en datum van de intentie